Чести причини за наводнения

Блокирана или счупена санитарна част. Канализацията в крайна сметка излиза извън работно състояние.Например, корените на дърветата могат да проникнат в тръбата и да я подложат на деформация. В този случай нормалното отделяне на течността се блокира и настъпва натрупването и инхибирането на процесите на оттичане. Това обикновено е отпадъчната вода на вашата собствена къща, която наводнява мазето. Изтичането на течност от душ, тоалетна, мивка. Счупената структура се нуждае от поддръжка и в резултат на това тя трябва да бъде заменена или рехабилитирана.

теч от спукан водопровод

Пълна канализация. Това означава, че тръбите се пълнят и нивото на водата в люковете може да се издигне над горната част на тръбата. Основната причина за това е излишната вода в канализационната система, която в крайна сметка претоварва канализацията с голямо количество вода.Други причини могат да бъдат: натрупване на листа от дървета,болуци или дори пръст,които да запушат даден участък от канализационното трасе.

запушена канализация

Проливни дъждове или обилно снеготопене.Сушенето на сутерена по време на влажно време е по-често срещано от наводненията при сухо време. Дъжд, системи за отводняване на топла вода, канализационни тръби, намиращи се под земята. При такова натоварване на повърхността има причини, поради които водата изтича в мазето.Повърхностни притоци или наводнения по повърхността на земята. В периоди на силен дъжд или топене на снега, повърхностните води се сливат около къщата или се натрупват на труднодостъпни места, като например пътища за достъп или пътища, прилежащи към къщата.

проливни дъждове